Strona główna Usunięcie konta

Usunięcie konta

Jak usunąć konto T4TSpace i co dokładnie dzieje się z twoimi danymi.


Jedna czynność usuwa twoje konto T4TSpace. Nie ma okresu karencji, ukrytej kopii ani niczego trzymanego pod flagą.

W aplikacji

Otwórz Ustawienia, potem Konto i dane, potem Usuń moje konto. Poprosimy o hasło, a usunięcie następuje natychmiast.

Bez otwierania aplikacji

Napisz na privacy@t4tspace.com z adresu przypisanego do konta i poproś o usunięcie. Odpowiadamy w ciągu 30 dni, zwykle w tym samym tygodniu. To to samo prawo, wykonane mailem.

Co zostaje usunięte

Twoje konto i profil, zdjęcia, wiadomość głosowa, wiadomości, polubienia i dopasowania, ogłoszenia, przybliżona lokalizacja, selfie weryfikacyjne oraz zapis tego, na co wyraziłeś zgodę. Wiersze są usuwane z bazy, a nie oznaczane jako usunięte, a pliki obrazów są kasowane z dysku w tej samej operacji.

Co pozostaje i na jak długo

Zaszyfrowane kopie zapasowe wykonane przed usunięciem zawierają jeszcze twoje dane do czasu ich rotacji, która trwa najwyżej siedem dni. Nigdy nie są czytane, poza przywróceniem usługi po awarii.

Usunięcie tylko części danych

Nie musisz usuwać konta, żeby coś usunąć. Każde zdjęcie, wiadomość głosowa, każda wiadomość i każde pole profilu usuwa się osobno, w aplikacji, w dowolnej chwili. Selfie weryfikacyjne możesz wycofać, dopóki czeka na decyzję.

Randki wśród osób trans. Każde konto sprawdza człowiek.Pierwsze 1000 zweryfikowanych kont zachowuje wszystko za darmo.

Załóż kontoZaloguj się